Administratief medewerker

Boerenslim

HANS VAN DER ZANDEN

Je administratie is het vertrekpunt van jouw organisatie. Dat lijkt een open deur, maar is het niet. Het vraagt precisie, punctualiteit, vakinhoudelijkheid, betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid. Wij kijken net iets verder dan je bent gewend. Dat leidt tot ondernemende mogelijkheden. Daarom denken wij mee en zijn we proactief. Door bijvoorbeeld te wijzen op logische (fiscale) voordelen. Wij halen alles uit de kast voor jouw maximale rendement. Altijd.

Wij verzorgen je financiële en/of loonadministratie. Van jaarrekeningen, BTW-boekingen, de verwerking van jouw administratie en het verzorgen van de fiscale aangiften tot het adviseren en uitwerken van bijvoorbeeld je maand- en kwartaalrapportages.

Wij kunnen je volledig of gedeeltelijk ontzorgen. Je kunt ons ook inschakelen als vraagbaak of klankbord. Wij spelen in op jouw behoefte; dat is onze missie. Jouw doelstellingen zijn ons uitgangspunt. Van een volledig geautomatiseerd administratie tot een meer ‘klassieke’ administratie. De keuze is aan jou.

𝐁𝐞𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐝 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞? 𝐍𝐞𝐞𝐦 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐨𝐧𝐬 𝐨𝐩!
📞 0413 – 24 84 30
📧 info@aecuden.nl