Agrarische administratie in Venray

Als agrariër bent u het liefst op het land. Waar u zicht heeft op wat groeit en bloeit en de koeien in de wei. U heeft er uw handen vol aan, dag in dag uit. Ook bent u continu bezig om uw bedrijf te innoveren en te kijken waar u nog meer winst kunt behalen. Dat u daarnaast ook nog de agrarische administratie bij moet houden, is vaak net dat extra werk waar u eigenlijk niet op zit te wachten. Maar het hoort er nu eenmaal bij, het moet.

Agrarische administratie is een essentieel onderdeel van een modern agrarisch bedrijf. U moet een jaarrekening maken, belasting aangifte doen, BTW afdragen en wanneer u werknemers in dienst heeft, ontkomt u ook niet aan de loonadministratie. Een hoop werk dat er voor zorgt dat u veel minder op uw 'core business' kunt richten dan u lief is.

 

Uw agrarische administratie uitbesteden, is een optie die uw agrarisch bedrijf veel voordelen biedt


Als agrarisch ondernemer moet u vandaag de dag met heel veel zaken rekening houden. U heeft met wetten te maken, en soms zit u verlegen om juridisch advies. Handelt u bijvoorbeeld wel binnen de strenge milieunormen die tegenwoordig van kracht zijn? Welke vergunningen moet u hebben? Voldoet u aan de regels met betrekking tot de ruimtelijke ordening? Hoe zit het met de export? Ook moet u fiscaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de belastingen, zodat u weet waar eventueel financieel voordeel is te behalen. Agrarische administratie is een complex geheel van factoren. Kortom: werk voor experts.

AEC Uden is een allround administratie- en advieskantoor dat de zorg op administratief gebied voor uw bedrijf, geheel of gedeeltelijk uit handen neemt. Onze experts staan u niet alleen bij op fiscaal en financieel terrein ook kunt u rekenen op vakkundig juridisch advies. Terwijl u zich concentreert op datgene waar u goed in bent, doen wij hetzelfde op administratief gebied. Een win-winsituatie waar uw bedrijf de vruchten van plukt.