Juridische dienstverlening

Eerlijk in slim ondernemerschap

Onze adviezen op juridisch gebied sluiten naadloos aan op onze administratieve en fiscale dienstverlening. Daarvoor beschikken onze medewerkers over alle kennis van de Nederlandse en internationale wet- en regelgeving. Van bijvoorbeeld bedrijfsuitbreiding, -overname, (leveranciers)contracten en overeenkomsten, milieuvergunningen, ruimtelijke ordening en agrarisch recht tot persoons- en familierecht; AEC helpt u op weg. Maar u kunt daarbij ook denken aan crisismanagement.

Onze specialisaties

Agrarisch
De roots van onze medewerkers liggen in de agrarische sector. Wij weten wat er speelt en spreken uw taal. Al sinds 2000 zijn wij het kantoor voor de agrarische sector in zuidelijk NL. Onze klanten zitten inmiddels door heel NL. Wij weten de weg, geven richting en maken écht het verschil. En natuurlijk volgen wij alles (en meer) wat er gebeurt binnen deze boeiende sector.
Agrarisch
MKB
Ondernemen is durven veranderen. Dat geldt zeker voor ondernemers binnen het MKB. Dat begrijpen wij. Samen zoomen we in op verse kansen en verrassende mogelijkheden. Een nieuwe horizon? Die laten wij u graag zien.
MKB