Medisch

Slim in optimale beheersing

De medische sector verandert snel. De vraag naar en de kosten van de gezondheidszorg groeien explosief. De eisen voor betere kwaliteit ook. Daarnaast is er sprake van een toenemende vergrijzing. Kortom: er moet meer gebeuren voor minder geld. Hierbij spelen technologische ontwikkelingen natuurlijk een belangrijke rol. Structurele preventie, efficiënte behandelingen en optimale kostenbeheersing vormen de speerpunten binnen deze sector.

Onze vakgebieden

Administratief
Uw administratie is het vertrekpunt van uw organisatie. Dat lijkt een open deur, maar is het niet. Het vraagt precisie, punctualiteit, vakinhoudelijkheid, betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid. Wij kijken net iets verder dan u bent gewend.
Administratief
Juridisch
Op het gebied van uw ondernemerschap heeft u altijd te maken met de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Met onze uitgebreide kennis binnen handbereik weet u precies binnen welke kaders u kunt handelen. Daarmee maken wij het verschil.
Juridisch
Fiscaal
Fiscale vraagstukken lijken soms heel complex. Het enige antwoord op die complexiteit is eenvoud. Dat vraagt om gedegen kennis en volop ervaring. Daarom denken wij altijd in oplossingen. Dat doen wij op een proactieve manier.
Fiscaal
Financieel
Een gezonde financiële situatie. Dat wordt bepaald door de juiste balans tussen administratieve, juridische en fiscale factoren. Een kwestie van verbinden, koppelen en optimaliseren. Wij kijken anders naar uw cijfers. Sterker nog: dat is onze passie.
Financieel
Bedrijfeconomisch
Bedrijfeconomische dienstverlening
Bedrijfeconomisch